Nam

Nam

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kuhastamassa.

Nyt oltiin velipoijaan kanssa onkimassa! Kauhee oli taas keli ja hiukan aikaa piti siinä saaren suojassa miettiä voiko tällä pienelä purkilla tuonne mennä. Vielä kun katteltiin kö joku kävi selän reunalla Busterilla eikä sekään lähtenyt sinne ajamaan. Lähdetiinkin sitten myötäseen tuonne jokisuulle päin ja pian satuttiinkin yhden karikon reunaan Näillämain on karikko ja merkki josta tuli muutama karkuutus, tärppi ja jopa yksi 35cm kuhavauva veneeseen asti. Siittä sitten nokka ympäri ja ihmettelemään aallokkoa.. No hanat kaakkoon ja "hienosti" se vene menee kun päästää tarpeeksi lujaa niin, että lennetään aina seuraavan aallon harjalle! Paikat tosin meinaa hampaista tippua. Pian saavuttiinkin isommalle seläälle ja aallokkokin kasvoi, mutta ajateltiin, että koittaa ainakin aina pitää ja posotettiin sekaan vaan! Vettäkin alkoi lentämään enemmän, mutta päästeltiin edellisen reissun kalamestalle asti ja  mantereen suojaan pissatauolle.
Suunnilleen tuohon kustiin jos jotain pervoa kiinostaa

Saaren suojassa


Sieltä sitten lasketeltiin takaisn päin ja jälleen tuli muutamia karkuutuksia. Kaksi alamittaa myös irroiteltiin pois. Lopuksi tuli jälleen jumalaton tälli, vapa solmussa. Annoin vavan velipoijjaalle jotta sain itte ohjastettua, ettei tuuli painanut kivikkoon koska uisteltiin todella lähellä rantaa. Mutta jälleen tuli karkuutus.. Jos kuha oli mitä potkusita voi päätellä niin olisi ollut ihan hyvää kokoa ja luultavasti omaa surkeaa ennetystäni (55cm) isompi fisu. Koko tuo matka oli suunnilleen 2.5m vettä, mutta tuon ison tärppi  Kohdassa oli joku matalampi kohta koska siinä luotain piirsi yhtä äkkiä kumpareen joka oli vain n.1.5m pinnan alla. Aluksi luulinkin, että viehe on pohjassa.

Tosi varovaisia ovat nuo kuhat tai sitten mulla on aiva väärän väriset vieheet..? Tosin kolmeen aivan ei sävyiseen vieheeseen on nyt kahdella viimereissulla tullut kaikkiin aivan yhtä varovaista.. (Uistimet on saman laisia) Aina on etukoukku vain hieman huulessa kiinni. Ja välissä käyvät vain tökkäämäsä ku vapa hieman niiaa eikä ole pohja. Tänään oli paras väri violetti selkäinen ja pinkki vatsainen jossa kylki on läpikuultava kirkas. Niin ja tämä on joku pimeässä hohtava versio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti